Çaylarbaşı İlkokulu

Belgegeçer : 414 576 11 20
WEB https://caylarbasiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Çaylarbaşı Köyü Siverek/ŞANLIURFA
VİZYON : Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, yarınlardan emin, geleceğe güvenle bakan bir okul olmak.
MİSYON : Biz , öğrencilerimize bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerinin farkında olan, eğitili bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 08:30 13:50
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : SOBALI
Servis :
Ulaşım : Öğretmenlerimiz Siverek merkeze öğretmen servisi ile gidip gelmektedirler. servis ücreti öğretmenler tarafından karşılanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Şanlıurfa ili Siverek ilçesi Çaylarbaşı köyü. Şanlıurfa Siverek kara yolu üzerinden içeriye 16 km mesafede bulunmaktadır. Köyümüz Atatürk barajı kenarında yaklaşık 200 hane ve 1000 nüfusa sahiptir. Köyümüzde Sağlık Ocağı, Jandarma Karakolu, Camii,Bakkal, İnternet kafe vardır. Köyün geçim kaynağı tarım üzerine olup pamuk, buğday, arpa, soğan gibi ürünler yetiştirilmektedir. Ayrıca meyve yetiştiriciliği de yapılmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şanlıurfa il merkezine 70 km uzaklıkta, Siverek ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :